Skip to content
SOMMARYRA! 25% på hela köpet med koden sommar25 (gäller ej på #allcolourmatters). Betala tryggt med Klarna.

Köpvillkor

Hos oss på Arteastery handlar du alltid tryggt och säkert. Vi följer alltid Distans och- hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen så att Du som konsument ska kunna känna dig 100% trygg.

För att handla hos oss måste Du fyllt 18 år, i annat fall måste målsman handla åt dig. Enligt svensk lag accepterar inte Arteastery kreditköp till personer som inte fyllt 18 år.
Avtal ingås när Du som konsument gör en beställning via arteastery.se. Avtalet ingås mellan dig som konsument och Maximum Performance AB, organisationsnummer 559106-3945. Kontaktuppgifter och övrig information om oss finner du på vår sajt. Våra villkor är endast tillämpliga för dig som är konsument och gör din beställning via vår hemsida.
Priserna anges alltid i SEK och det ingår alltid moms med 25 %.

Viktigt angående ångerrätten

Var uppmärksam på att 14 dagars generell svensk ångerrätt inte gäller för kundanpassade produkter, så som print on demand vilket är det enda som säljs på Arteastery.

Betalning

Trygg och säker betalning sker vid utcheckningen via Klarna.

Ångerrätt

Våra produkter är unika för varje kund och din beställning är ej möjlig att ångra.

Retur

Returvaror ska packas in ordentligt. Skadade returvaror som mottages av oss, bytes eller refunderas inte, om skadan har skett på grund av felaktig eller bristfällig inpackning vid retur.

OBS: Returvaror skickade per efterkrav mottages inte.

Reklamation

Reklamationsrätten innebär att kunden kan åberopa fel och brister med produkten som har uppstått i upp till 2 år efter inköp. Det är dock en förutsättning att dessa saker inte har uppstått som en följd av felaktigt användande av produkten eller av annat handhavandefel som har medfört bristen. Produkten skall reklameras så snart felet är upptäckt.

Inlämnande av eget motiv

Om du godkänner ditt motiv att läggas för försäljning är det ditt eget ansvar att ha det nödvändiga tillståndet till reproduktion av det levererade materialet. Arteastery har inget ansvar för reproduktion, mångfaldigande eller utgivelser av skrift, teckningar, mönster, illustrationer, texter, varumärken, andra affärskännetecken och övrig varu-utrustning härunder formgivning eller annat som kan vara underkastade tredje partens rättigheter. Pådrar Illux sig ansvar inför tredje part i anledning av din bristande hemul till att utnyttja tredje partens rättigheter, håller du Illux skadeslös för ett sådant ansvar.

Arteastery förbehåller sig rätten till att inte tillverka dina motiv om det råder tvivel att det strider mot lagstiftning eller kan verka stötande för någon.

Arteastery förbehåller sig rätten att inte tillverka dina egna motiv om de efter bedömning värderas till att vara i för dålig kvalitet.

Upphovsrätt

Innehållet på denna hemsida är upphovsrättsligt skyddat och tillhör företagets artister.

Hela eller delar av bilder på hemsidan får inte användas utan att Arteastery har givit sitt godkännande.

Bilder levererade av Arteastery får inte reproduceras och får inte användas i reklamsammanhang utan godkännande.

Kundservice

info@arteastery.se vi svarar så snart vi kan senast inom 24h.
Kontakta oss

Köpvillkor

Läs mer om våra allmänna villkor.
Köpvillkor