Skip to content
SOMMARYRA! 25% på hela köpet med koden sommar25 (gäller ej på #allcolourmatters). Betala tryggt med Klarna.

Frågor och svar

Hittar du inte svaret nedan? Kontakta oss på info@arteastery.se så försöker vi att besvara alla frågor inom 24 timmar.

 

 

Fraktfritt vid ordervärde över 1000kr, annars 69kr.
Vårt mål är 7-10 arbetsdagar. Leveranstiden blir såpass lång då vi ej lagerför några tavlor utan trycker alla produkter på begäran.
Det är viktigt att alla dina uppgifter är korrekta och att du valt leveranssätt samt betalningssätt. Glöm inte att acceptera våra köpvillkor innan du går vidare till betalningen.
Detta beror troligen på att din bild ej är av tillräckligt hög upplösning och kvaliteten på den färdiga produkten skulle bli för dålig. 
Beställning går direkt till vårt tryckeri som gör din unika beställning så det går inte avbryta en beställning. Vill du lägga till i befintlig beställning lägger du istället en ny order och hänvisar till ditt redan skapade ordernummer så försöker vi ordna en samfrakt.
När vi har tagit emot din beställning får du en orderbekräftelse av oss via e-post. När vi har packat och skickat din beställning får du ytterligare en e-post från oss som innehåller ett kolli-nummer som du kan använda på fraktbolagets hemsida för att undersöka var din leverans befinner sig. Om du inte mottagit någon orderbekräftelse så beror det oftast på att din mailadress är felstavad eller ogiltig. Kontakta gärna kundtjänst så hjälper vi dig därifrån.
Nej. Varje beställning tillverkas på din begäran. Du kan därför inte byta en produkt. Angående detta hänvisar vi till konsumentverkets regler.
(Gäller ej företag) Du har rätt att reklamera produkter som har ett ursprungligt fel. Om din vara anländer i skadat skick måste detta reklameras snarast (7 dagar). För produkter utanför presumtionstiden (6 månader) men inom reklamationsrätten (3 år) ligger bevisbördan för att påvisa ursprungligt fel på konsumenten. Uppfyller produkten inte vad som utlovats kontakta oss på info@arteastery.se.
Man brukar säga att för att skriva ut en bild på en vanlig skrivare (1200 dpi) så räcker det att bilden är 200 ppi. Ska bilden då vara 10 × 10 cm kan man räkna ut hur stort pixelmåttet måste vara med formeln 10 cm / 2,54 cm × 200 pixlar = 788 pixlar (bred och hög). För tryck brukar man räkna med 300 ppi och då behöver alltså bilden vara 10 / 2,54 × 300 = 1182 pixlar bred och hög. Vad menar vi då med kvalitet i det här fallet. Jo, om bilden innehåller för få pixlar (är för liten) för ändamålet, kommer bilden att upplevas som "pixlig", den kommer då inte att gå att välja i de större storlekarna för beställning på vår sida.
Allt som är konstnärligt och som någon annan kan tänkas köpa. Foton med bra känsla och ett tilltalande djup. Illustrationer som fångar ögat eller kanske en målning som verkligen etsar sig fast.
Med jämna mellanrum rensas alla bildmappar, de som har få visningar tas bort för att ständigt fylla sidan med ny inspirerande konst.

Kundservice

Hör av dig till oss på info@arteastery.se vi svarar så snart vi kan, senast inom 24h.
Kontakta oss

Köpvillkor

Läs mer om våra villkor här.
Köpvillkor